Antena Meniu Search
x
LIVE

Explozie într-un bloc de garsoniere din Buzău. O fetiţă de 8 ani şi bunica ei au fost rănite

O explozie s-a produs vineri dimineaţă într-un bloc de garsoniere de la marginea oraşului Buzău, la ieşirea spre Brăila. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu. 15 oameni au fost evacuaţi iar rănite au fost, din primele date, o fetiţă de 8 ani şi bunica ei, de 65 de ani.

De Ana Maria Ghiarasim la 15.10.2021, 10:28
Explozie într-un bloc de garsoniere din Buzău. O fetiţă de 8 ani şi bunica ei au fost rănite
Explozie într-un bloc de garsoniere din Buzău. O fetiţă de 8 ani şi bunica ei au fost rănite - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, locotenent George Creţu, explozia s-a produs într-un bloc de la marginea Buzăului și nu a fost urmată de incendiu.

Explozia nu a fost urmată de incendiu

”Am fost solicitaţi să intervenim în cazul unei  explozii neurmată de incendiu într o locuinţă la etajul 4 al unui bloc din Buzău. La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă. În momentul, sosirii s-a constatat că explozia nu generase un incendiu, iar pagube semnificative erau în locuinţa în care s-a produs, urmând să evaluăm şi celelalte apartamente”, a declarat reprezentantul ISU Buzău, potrivit News.ro.

Două persoane, o copilă de 8 ani şi bunica ei, de 65 de ani, au fost rănite în urma exploziei. Victimele au fost preluate de paramediei şi vor fi duse la spital. 

15 locatari ai imobilului au fost evacuaţi 

Pompierii urmează să evalueze pagubele suferite în urma deflagraţiei în celelalte apartamente, în timp ce specialiştii în construcţii vor stabili dacă blocul  respectiv are probleme de rezistenţă în urma exploziei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Explozie într-un bloc de garsoniere din Buzău. O fetiţă de 8 ani şi bunica ei au fost rănite