Antena Meniu Search
x

Video Explozie într-un bloc din Bacău. 23 de locuinţe, afectate de deflagraţia de pe strada Stadionului

Explozie într-un bloc din Bacău. 23 de locuințe au fost afectate în urma exploziei produse vineri în imobilul pe strada Stadionului, orașul Bacău.

de Redactia Observator

la 15.12.2023, 15:59

Explozie într-un bloc din Bacău
Explozie într-un bloc din Bacău - Captură video YouTube

Reprezentanții ISU Bacău au anunțat că în urma exploziei s-a efectuat o expertiză a imobilului, pentru a se afla în ce măsură a fost afectată structura de rezistență a clădirii. Concluzia a fost că în urma exploziei, au fost afectate 23 de locuințe.

Explozie într-un bloc din Bacău

De asemenea, pentru siguranța locatarilor, a fost sistată alimentarea cu gaze naturale și energie electrică. Servicile vor fi reluate după efectuarea reviziei, a precizat ISU Bacău.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trei persoane au avut nevoie de intervenție medicală din cauza arsurilor sau atacurilor de panică și alte 30 au fost evacuate în urma exploziei produse într-un apartament, relatează Mediafax.

La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o echipă de descarcerare și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Explozie într-un bloc din Bacău. 23 de locuinţe, afectate de deflagraţia de pe strada Stadionului