Antena Meniu Search
x

Video Explozie într-un bloc din Onești. Deflagraţia, urmată de incendiu: o persoană a fost rănită grav

Panică într-un bloc din Oneşti, în urma unei explozii urmate de incendiu. Din primele informaţii, o persoană a fost rănită grav. 

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 07:00

Vezi și

Garda de Intervenție a Detașamentului de Pompieri Onești a fost solicitată să intervină în oraș, în urma unui apel primit prin apel la 112 care anunța faptul că, la nivelul unui apartament dintr-un bloc de locuințe de tipul P+4 s-a produs o explozie, transmite Mediafax.

Deflagrația a fost urmată de un incendiu. La locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SAJ. Deocamdată nu se știe dacă au fost victime în urma exploziei.

Un bărbat a suferit arsuri pe 90-95% din suprafața corpului

Potrivit ISU Bacău, incendiul se manifestă mocnit într-un apartament situat la parter. A fost evacuat un bărbat, care a suferit arsuri pe 90-95% din suprafața corpului. Echipajele ISU acționează pentru evacuarea locatarilor blocului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Explozie într-un bloc din Onești. Deflagraţia, urmată de incendiu: o persoană a fost rănită grav