Antena Meniu Search
x

Video Explozie într-un bloc din Satu Mare de la un televizor: Un apartament a fost înghiţit de flăcări

A fost panică, seara trecută, într-un bloc din oraşul Livada, judeţul Satu Mare! Un televizor a explodat, iar o scânteie a aprins tabloul de siguranţă. Flăcările au înghiţit apartamentul, iar întreg imobilul a fost inundat de fum. Trei persoane au avut nevoie de oxigen după ce au inhalat fumul toxic. 

de Redactia Observator

la 17.07.2022, 08:24

Vezi și

Alarma s-a dat puţin după ora 18:00. O bubuitură puternică s-a auzit în întreg blocul, iar panica s-a instalat rapid. Mai mulţi locatari au pus mâna pe telefoane şi au sunat imediat la 112.

S-a instalat panica în bloc

Femeie-reporter: S-a auzit o bubuitură şi atât. 

-Locuiţi acolo în bloc?

Pe acelaşi subiect

-La etajul 4.

-V-aţi sperial?

-Cum să nu?

Arthur Piricsi, primar Livada: A explodat un televizor, după explodarea televizorului s-a aprins şi tabloul de siguranţă şi de acolo s-a extins focul în apartament. Am fost în interiorul apartamentului, din păcate a ars aproape în totalitate. 

În doar câteva minute, casa scării a fost inundată cu fum. 20 pompieri cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă au ajuns în scurt timp la faţa locului, iar salvatorii au intervenit  pentru evacuarea a nouă locatari şi a unui câine.Cinci femei şi un bărbat au avut nevoie de ajutorul medicilor şi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare. 

Demian Constantin, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Satu Mare: Nu au suferit arsuri, nu au suferit leziuni la nivelul membrelor sau feţei, au inhalat doar fum şi sunt atent monitorziaţi. Trei sunt pe mască de oxigen, dar nu presupune că vor rămâne internaţi în spital. 

Apartamentul în care s-a produs deflagraţia este pur şi simplu distrus. Familia care a rămas fără locuinţă va primi ajutor de la autorităţile locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Explozie într-un bloc din Satu Mare de la un televizor: Un apartament a fost înghiţit de flăcări