Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Explozie puternică într-un apartament din Vitan. Un bărbat de 84 de ani, scos de sub dărâmături și transportat la spital

Explozie de proporții într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Răcari, sectorul 3. Un bărbat de 84 de ani a scos de sub dărâmături de către echipajele de urgență. Bărbatul a suferit arsuri, a fost intubat și transportat la spital. Până în acest moment, echipele de salvatori au evacuat 6 oameni.

de Redactia Observator

la 05.06.2023 , 12:45

Este desfăşurare de forţe la acest moment în cartierul Vitan, din Bucureşti, după ce o locuinţă a sărit în aer. Aşa cum se poate vedea în imagini, suflul exploziei a fost atât de puternic încât a aruncat la metri intregi uşi, ferestre şi bucăţi întregi de zidărie.

Apartamentul cu pricina se află la etajul 2 al blocului din imagini, însă pagube sunt inclusiv la etajele superioare. În urma exploziei, un bărbat de 84 de ani, care se afla în apartament, a fost scos de sub o placă de peton și transportat la spital. 

Mai mulţi locuitori au fost, de asemenea, evacuaţi. S-ar părea că o acumulare de gaze ar fi dus la deflagraţie.

Vezi și

Un bărbat de 84 de ani, scos de sub dărâmături

”În urma exploziei, numeroase elemente de constructie au fost dislocate, precum usi, ferestre, zidarie. La faţa locului actioneaza 5 autospeciale de de stingere, SMURD, Descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori”, potrivit ISU. 

Până în acest moment echipele de salvatori au evacuat şase locatari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Explozie puternică într-un apartament din Vitan. Un bărbat de 84 de ani, scos de sub dărâmături și transportat la spital