Antena Meniu Search
x

Video Explozie puternică într-un bloc din Zărnești. Sunt patru răniți, după ce deflagrația a zguduit din temelii clădirea cu zeci de garsoniere

O explozie puternică s-a produs, în această dimineață, într-un bloc de locuinţe din Zărneşti, judeţul Braşov. Patru persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri. Deflagraţia a avut loc în jurul orei 5.15 minute și a zguduit din temelii clădirea cu zeci de garsoniere.

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 09:05

Vezi și

Locatarii, treziţi de sunetul asurzitor, au sunat disperaţi la 112. Pompierii sosiți la fața locului i-au evacuat pe oameni din bloc şi au izolat zona.

Cablurile electrice au fost smulse din pereți

Mai multe garsoniere au fost afectate de suflul exploziei. 

Ferestrele unor locuințe au fost sparte, iar câteva uși au fost distruse. Inclusiv pe casa scării au căzut bucăți de tencuială, iar cablurile electrice au fost smulse din pereți. Patru persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri.

"În această dimineață, în jurul orei 05.15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești au fost sesizați cu privire la faptul că ar fi avut loc o explozie într-un bloc de garsoniere din localitate. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, în urma exploziei 4 persoane fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, iar mai multe bunuri au fost distruse. Polițiștii au luat măsuri pentru evacuarea persoanelor din bloc, precum și pentru păstrarea unei distanțe de siguranță și protecție", au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili din ce cauză s-a produs deflagrația.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Explozie puternică într-un bloc din Zărnești. Sunt patru răniți, după ce deflagrația a zguduit din temelii clădirea cu zeci de garsoniere