Antena Meniu Search
x

Video Explozie urmată de un incendiu puternic într-un bloc din Timiș. Un bărbat s-a ales cu arsuri grave pe jumătate din corp

O explozie urmată de incendiu la un bloc de locuinţe a avut loc în localitatea Nădrag, județul Timiș. O persoană s-a ales cu arsuri pe jumătate din corp, iar acum primește îngrijri medicale. 17 persoane s-au autoevacuat, iar alte 2 persoane au fost evacuate de către pompieri.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 16.02.2023, 16:17

O explozie urmată de incendiu a avut loc în Nădrag, județul Timiș. Un bărbat s-a ales cu arsuri pe jumătate de corp, fiind găsit semi-conștient de pompieri. 17 persoane s-au autoevacuat, iar alte 2 au fost evacuate de pompieri. 

"În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 16.02.2023, ora 14:15 am fost solicitați să intervenim în urma producerii unei explozii, urmată de incendiu, la un apartament situat la etajul IV al unui bloc, din comuna Nădrag.

La locul evenimentului s-au deplasat 12 pompieri din cadrul Detașamenului Lugoj cu o  autospecială de primă intervenție și comandă, o autospeciala de stingere, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanța SMURD.

In sprijin intervine și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nădrag. La sosirea echipajelor a fost identificată o victimă, de sex masculin, semi-conștientă, cu arsuri pe corp. Acesta va fi preluată de către elicopterul SMURD și transportată la spital. 17 persoane s-au autoevacuat, iar alte 2 persoane au fost evacuate de către pompieri", au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Explozie urmată de un incendiu puternic într-un bloc din Timiș. Un bărbat s-a ales cu arsuri grave pe jumătate din corp