Antena Meniu Search
x

Factură la gaze de peste 1.100 de lei pentru un bloc din Galaţi. Nicio persoană din clădire nu era branşată

O asociaţie de proprietari din Galaţi a primit o factură de gaz de 1.100 de lei pentru un bloc în care nu mai exista niciun consumator branşat la reţeaua centralizată.

de Redactia Observator

la 08.02.2022, 14:38

Factură la gaze de peste 1.100 de lei pentru un bloc din Galaţi. Nicio persoană din clădire nu era branşată

O asociaţie de proprietari din Galaţi a primit o factură de gaz de 1.100 de lei pentru un bloc în care nu mai exista niciun consumator branşat la reţeaua centralizată. Potrivit viata-libera.ro, Asociaţia de proprietari nr. 122 din Galaţi a primit, în 31 ianuarie, o factură la gaze în valoare de 1.160 de lei pentru un bloc în care nu mai era niciun consumator branşat la sistemul comun de alimentare cu gaze, toţi locatarii având branşamente individuale.

Ultimul client se debranşase pe 19 ianuarie de la sistemul centralizat, iar asociaţia a notificat compania Distrigaz Sud Reţele să ridice contorul comun. ”Am citit indexul în ziua respectivă şi am făcut adresă către cei de la gaze să vină să ia contorul. După 10 zile, am primit factura asta, care evident este mare şi nu corespunde cu consumul”, a declarat preşedintele Asociaţiei, citat de viata-libera.ro. ENGIE România a transmis că va ridica contorul de gaz în 7 ianuarie, iar factura a fost stornată.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Factură la gaze de peste 1.100 de lei pentru un bloc din Galaţi. Nicio persoană din clădire nu era branşată