Antena Meniu Search
x

Video Fals poliţist, prins de cetăţeni lângă Timişoara: "Cum te cheamă, domnu' Poliţia Română?"

Un tânăr de 33 de ani care pretindea că este poliţist, folosind un tricou inscripţionat cu "Poliţia Română", a fost prins de autorităţi după ce a oprit mai multe persoane pe stradă, în Timişoara. Individul se recomanda drept agent la Imigrări şi le cerea oamenilor diverse lucruri, cum ar fi telefoanele mobile.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 20.07.2021, 14:44

Vezi și

Autoritățile timişorene au fost sesizate după ce un grup de tineri și-au dat seama că individul nu este agent de poliţie şi au reuşit să-l filmeze preț de câteva zeci de secunde, informează Press Alert. "Ai grijă că te iau cu mascații din casă", a încercat să-l intimideze falsul polițist pe unul dintre tineri, atunci când i-a fost cerută legitimația.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele din urmă, adevărații polițiști au reușit să afle identitatea lui și l-au chemat sub un pretex la postul de poliție din Peciu Nou, unde a fost reținut pentru uzurpare de calități oficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fals poliţist, prins de cetăţeni lângă Timişoara: "Cum te cheamă, domnu' Poliţia Română?"