Antena Meniu Search
x

Ioana Condea va fi înmormântată la 'necunoscuţi', dacă familia nu reuşeşte să o repatrieze

Familia Ioanei Condea, fata bătută şi băgată în comă în anul 2014 de un proxenet în Germania, are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului fetei care a murit pe 13 ianuarie, după cinci ani de chin.

Familia Ioanei Condea, fata bătută şi băgată în comă în anul 2014 de un proxenet în Germania, are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului fetei care a murit pe 13 ianuarie, după cinci ani de chin.

O prietenă a familiei Ioanei şi singurul contact al autorităţilor germane a lansat un apel, prin intermediul reţelelor de socializare.

Familia Ioanei are nevoie de ajutor pentru a o putea repatria pe Ioana, astfel încât fata să fie înmormântată, acasă, în Prahova.

Potrivit Larisei Ştefan, tânăra care a ajutat-o pe Ioana Condea în cei cinci ani petrecuţi în spitalul din Koln, suma necesară pentru repatriere se ridică la peste 5.000 de euro.

Pe acelaşi subiect
Ioana Condea a murit pe 13 ianuarie, în Germania, la cinci ani după ce a fost bătută

Dacă nu va fi repatriată, Ioana va fi îngropată la 'necunoscuţi'

După ce au anunţat-o pe avocată şi pe prietena Ioanei din Germania despre moartea fetei, autorităţile germane au precizat că trebuie să afle dacă familia doreşte repatrierea trupului pentru ca Ioana să fie înmormântată în România.

În caz contrar, urmează ca Ioana să fie înmormântată în Germania, pe banii statului german, însă la 'necunoscuţi'.

'Am fost informată de Poliţie, pentru că voiau să ştie dacă familia dorea să fie înmormântată în România sau dacă familia are posibilităţi pentru acest lucru. Mi-au spus că dacă nu au posibilităţi, Ioana va fi îngropată în Germania. Ne luptăm să găsim donaţii, să găsim donatori. Din câte ştiu, avocata Ioanei, care este şi tutorele legal, mai are nişte bani primiţi de Ioana din donaţii', a declarat Larisa Ştefan, o româncă stabilită în Germania care s-a ocupat de Ioana şi a ţinut legătura cu familia ei din Prahova.

Mama Ioanei, Graţiela Condea, locuieşte în judeţul Prahova şi are în grijă şi copilul Ioanei, un băieţel care acum a rămas orfan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ioana Condea va fi înmormântată la 'necunoscuţi', dacă familia nu reuşeşte să o repatrieze