Antena Meniu Search
x

Fanii ros-albastrilor au facut spectacol in Piata Constitutiei

Stelistii au ocupat, azi-noapte, centrul Capitalei. Echipa lor de suflet este din nou campioana, dupa sapte ani. Cu steaguri, torte si fumigene au facut spectacol in Piata Constitutiei, unde a ajuns si autocarul cu jucatorii Stelei.

Vezi și

Acestia au mers apoi la un restaurant de lux din Capitala sa sarbatoreasca al 24-lea titlu. De data asta, fara Gigi Becali, care a petrecut in celula.

O mare ros albastra a facut valuri pe strazile Capitalei. Suporterii Stelei au facut o sticla de sampanie spceiala pe care scrie titlul cu numarul 24.

20.000 de fani si-au asteptat echipa favorita in fata Parlamentului. Dupa ce i-au stropit pe suporteri cu sampanie, jucatorii stelei au plecat la un restaurant de lux sa petreaca.

30 de bucatari le-au pregatit stelistilor un meniu de campioni. Piept de rata afumat in casa, cu branza de capra, salata de avocado si creveti, muschiulet de porc cu nuci si sos de cimbrisor, tartina cu spuma de hrean si somon afumat. Toate stropite cu multa sampanie. Iar de desert s-au ocupat iubitele jucatorilor, in frunte cu Anamaria Prodan.

Marele absent de la petrecere a fost Gigi Becali, omul care de zece ani investeste bani la Steaua. El a vazut petrecerea la plasma din celula.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Fanii ros-albastrilor au facut spectacol in Piata Constitutiei