Antena Meniu Search
x

Fântână arteziană fierbinte, de 10 METRI, în mijlocul drumului. O conductă de apă caldă s-a spart, la Craiova și a adus multe pagube (VIDEO, FOTO)

O nouă avarie la reţeaua de distribuţie a agentului termic către punctele termice din Craiova! O conductă de apă caldă s-a spart duminică la prânz pe o stradă din cartierul craiovean 1 Mai. Jetul de apă ajungea la aproximativ zece metri înălţime şi presiunea lui a avariat mai multe maşini din zonă.

Vezi și

O nouă avarie la reţeaua de distribuţie a agentului termic către punctele termice din Craiova! O conductă de apă caldă s-a spart duminică la prânz pe o stradă din cartierul craiovean 1 Mai. Jetul de apă ajungea la aproximativ zece metri înălţime şi presiunea lui a avariat mai multe maşini din zonă.

Conducta care transporta apă caldă către un punct termic din cartierul 1 Mai s-a spart, mai multe autoturisme din zonă fiind avariate de apa fierbinte. Mai multe autoturisme au rămas fără parbize după fisurarea conductei de apă caldă.  

"Din cauza diferenţelor de temperatură, magistrala fiind goală până la ora prânzului apoi umplută cu apă fierbinte, a cedat presiunii şi s-a spart. Cei de la Complexul Energetic au intervenit imediat, a fost oprită apa. Au fost avariate câteva autoturisme. Cei de la CEO se vor ocupa şi de colectarea apei care a umplut parcarea după spargerea magistralei", a declarat Mihai Genoiu, primarul interimar al Craiovei, potrivit News.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Fântână arteziană fierbinte, de 10 METRI, în mijlocul drumului. O conductă de apă caldă s-a spart, la Craiova și a adus multe pagube (VIDEO, FOTO)