Antena Meniu Search
x

Farsă la 112: Un bărbat din Bistrița a anunțat că a venit din Italia, cu simptome de coronavirus

Un  bărbat din Bistrița a fost amendat cu 5 mii de lei pentru o farsă la 112. El a sunat și, sub o falsă identitate, a spus că a venit din Italia și are simptome de coronavirus.

de Redactia Observator

la 15.03.2020, 22:33

Echipajh medical la un caz de coronavirus
Un bărbat care a făcut o farsă la 112, anunțând că are simptome de coronavirus a fost amendat - Observator
  • Un echipaj pentru cazuri de coronavirus a intervenit.
  • Bărbatul a fost amendat.

Un  bărbat din Bistrița a fost amendat cu 5 mii de lei pentru o farsă la 112. El a sunat și, sub o falsă identitate, a spus că a venit din Italia și are simptome de coronavirus.

Potrivit Prefecturii din Bistrița-Năsăud, bărbatul a sunat în jurul orei 16.30 la 112. El spus că are 60 de ani, că e din Crainimat și că s-a întors din nordul Italia și are simptome precum febră, tuse și probleme de respirație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În comunicat se precizează și că autorul farsei la 112 a fost amendat cu 5 mii de lei.

În comunicat, Prefectura Bistrița-Năsăud a făcut și un apel cetățenilor, să sune cu responsabilitate la 112. În momentul în care este apelat acest număr şi există simptome, cei care apelează să ofere în momentul apelului detalii legate de acestea, precum şi dacă a călătorit într-o ţară străină, specificând locaţia, mai spune prefectura.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Farsă la 112: Un bărbat din Bistrița a anunțat că a venit din Italia, cu simptome de coronavirus