Antena Meniu Search
x

Video Fata de 12 ani, căzută de la etajul 4 al unui bloc din Slatina, se furişase pe geam de teamă că nu va fi lăsată afară pentru că plouă

Incident teribil în prima zi de Paşte, în municipiul Slatina, din judeţul Olt. O copilă de 12 ani, care se afla în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a căzut de la etajul patru al unei clădirii.

de Redactia Observator

la 18.04.2023, 07:54

Vezi și

Fetiţa a ajuns în grija Direcţiei Olt de aproape trei săptămâni, după ce a fost victima violenţei domestice. În momentul în care s-a produs tragicul accident, fata a vrut să iasă afară, dar a crezut că educatoarea care avea grijă de ea nu o să o lase, din cauza ploii. 

Aşa a decis să iasă pe geam, însă din păcate, a alunecat şi s-a prăbuşit în gol câţiva metri. Un trecător a fost cel care a găsit-o pe aceasta şi a sunat la 112. Copila a suferit mai multe răni grave şi a fost transportată la Spitalul din Craiova. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească cine se face vinovat de teribilul incident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Fata de 12 ani, căzută de la etajul 4 al unui bloc din Slatina, se furişase pe geam de teamă că nu va fi lăsată afară pentru că plouă