Meniu
Search
x

Fată de 13 ani din Petroşani, agresată sexual "cu acordul părinţilor" de un bărbat de 40. Tatăl copilei neagă tot: "A fost ameninţată"

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor pe numele unui bărbat de 40 de ani, care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani, cu acordul părinţilor acesteia. Tatăl copilei spune că nici el, nici fosta soţie nu şi-au dat consimţământul, iar familia lor nu se poate plânge de lipsuri financiare.

De Redactia Observator la 19.04.2022, 22:07

Tatăl fetei de 13 ani, implicată într-un dosar penal deschis la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani pentru act sexual cu un minor, spune că nici el, nici fosta soţie nu şi-au dat consimţământul pentru ca fiica lor să întreţină astfel de relaţii cu bărbatul în vârstă de 40 de ani. 

Reacţia tatălui fetei agresate sexual

”Nu există posibilitatea ca noi, eu cel puţin, să fiu de acord ca un tip de 40 de ani să agreseze sexual copilul meu. Nu putem pune în cârca copilului că e vorba de consimţământ. Pot spune că fata a fost ameninţată ca să susţină că a fost consimţământ. Fata este acum la Hunedoara, la un asistent maternal, pentru că afirmaţiile că a fost consimţământ s-au regăsit în hârtiile procurorilor. Voi face tot posibilul să ajung la Procuratură şi să mă interesez. Niciodată copiii mei nu au dus lipsă financiară, le plătesc pensie alimentară, le dau bani de sărbători, de câte ori au nevoie, nu mi-aş da acordul ca ai mei copii să facă aşa ceva. Faptul că eu m-am despărţit de mama fetei e altceva, dar nici măcar ea nu ar putea fi de acord cu una ca asta”, a declarat el pentru news.ro.

Bărbatul i-ar fi contactat pe părinţii copilei

Pe acelaşi subiect

Tatăl fetei mai spune că a fost contactat de bărbatul de 40 de ani care a întreţinut relaţii sexuale cu fiica lui de 13 ani şi că acesta a încercat să îl determine să nu depună plângere în acest caz. ”M-a contactat (agresorul - n.r.) în încercarea de a nu depune plângere, la fel si pe fosta soţie”, a mai declarat tatăl fetei.

Dosar penal pentru act sexual cu un minor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor pe numele unui bărbat de 40 de ani care a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani,

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Fată de 13 ani din Petroşani, agresată sexual "cu acordul părinţilor" de un bărbat de 40. Tatăl copilei neagă tot: "A fost ameninţată"

Breaking News

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022