Antena Meniu Search
x

Fata de 14 ani, dată dispărută în Paltin, a fost găsită. Ar fi fugit de acasă să scape de bătăile încasate de la părinţi

O adolescentă de 14 ani, dată dispărută de mama ei, a fost găsită într-o zonă împădurită din Vrancea. Fata plecase miercuri în vizită la un prieten, iar de atunci nu se mai știa nimic despre ea. Potrivit surselor Observator, aceasta ar fi prezentat urme de violenţă pe trup, care ar fi putut fi provocate de membri ai familiei. Minora va fi preluată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, până la finalizarea anchetei. Între timp, poliţiştii au emis două ordine de protecţie împotriva părinţilor adolescentei.

de Redactia Observator

la 12.01.2023, 20:43

Adolescenta de 14 ani fusese dată dispărută de mama ei
Adolescenta de 14 ani fusese dată dispărută de mama ei - IPJ Vrancea

Adolescenta de 14 ani, din comuna Paltin, ar fi fugit de acasă pentru a se apăra de agresiunile repetate suferite din partea părinţilor, a informat, joi, Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea.

Adolescenta fugise de acasă

"Joi, în jurul orei 15,00, SAJ Vrancea a primit un apel din partea unui echipaj de poliţie în localitatea Paltin pentru o adolescentă de 14 ani, cu multiple echimoze pe corp, produse prin agresiune fizică. Adolescenta era plecată de acasă din cursul dimineţii, în pădure, cu scopul de a se apăra de agresiunile fizice provocate de părinţi. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgenţă tip B2 cu asistent medical, care a preluat pacienta stabilă hemodinamic, cu semne evidente de traumatisme multiple la nivelul corpului mai vechi, dar şi recent produse. Pacienta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sf. Pantelimon' Focşani", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, în cauză a fost întocmit un dosar penal în care poliţiştii cercetează toate împrejurările care au dus la producerea evenimentului. Minora va fi preluată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, până la finalizarea anchetei. Poliţiştii au emis două ordine de protecţie împotriva părinţilor adolescentei.

Fata de 14 ani, dată dispărută de mama ei

Joi dimineaţă, mama adolescentei din Paltin a sunat la 112 pentru a anunţa că fiica sa a plecat în urmă cu o zi, la prietenul său, şi nu a mai revenit la domiciliu. Imediat, în căutarea acesteia au plecat zeci de poliţişti, reprezentanţi ai SVSU Vrancea, precum şi lucrători din cadrul IJJ Vrancea, ISU Vrancea şi Salvamont Vrancea. În cursul după amiezii, adolescenta a fost găsită într-o pădure de pe raza comunei Paltin. Potrivit unor surse apropiate anchetei, plecarea adolescentei de acasă ar fi avut legătură cu agresiunile fizice suferite din partea părinţilor, care nu ar fi fost de acord cu relaţia pe care aceasta o avea cu un tânăr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fata de 14 ani, dată dispărută în Paltin, a fost găsită. Ar fi fugit de acasă să scape de bătăile încasate de la părinţi