Antena Meniu Search
x

Două fete de 13 ani s-au filmat cum judecă şi pedepsesc crunt, în stradă, o altă fată, la Slatina (Video)

O adolescentă a fost judecată şi pedepsită în plină stradă de două fete de 13 ani, care şi-au dezlănţuit furia asupra ei, fără vreo urmă de milă. O altă fată a filmat "judecata", dând indicaţii celor două.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.10.2019, 21:19

O adolescentă a fost judecată şi pedepsită în plină stradă de două fete de 13 ani, care şi-au dezlănţuit furia asupra ei, fără vreo urmă de milă. O altă fată a filmat "judecata", dând indicaţii celor două.

Victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele de agresoarele sale, iar la un moment dat, una dintre fete, care până atunci îşi lovise victima, a trecut la un cu totul alt nivel de violenţă, aceasta punându-i piciorul pe gâtul fetei, culcate la pământ.

Poliţiştii au văzut imaginile şi le-au chemat pe copile la audieri

Imagini cu greu de privit au avut loc pe stradă, posibil într-un parc din municipiul Slatina, judeţul Olt. Două tinere au umilit o fată de 13 ani în moduri greu de reprodus, fără să arate vreo milă faţă de victima lor. Poliţia s-a sesizat după vizualizarea imaginilor şi informează că fetele au fost chemate la audieri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"La data de 28 octombrie 2019, în urma apariţiei în mediul on-line a unui filmuleţ, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, Biroul Ordine Publică - Compartiment Proximitate s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de 'Lovire sau alte violenţe', faptă care ar fi fost săvârşită la data de 19 septembrie a.c., în municipiul Slatina, strada Prelungirea Tunari. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că două minore în vârstă de 13 ani, din municipiul Slatina, ar fi agresat o minoră, tot de 13 ani, în urma unui conflict spontan. Incidentul a fost filmat de o a patra minoră, de 14 ani, care a şi distribuit filmuleţul", precizează IPJ Olt, citat de hotnews.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Două fete de 13 ani s-au filmat cum judecă şi pedepsesc crunt, în stradă, o altă fată, la Slatina (Video)