Antena Meniu Search
x

O bucată din fațada unei clădiri din Timișoara a căzut peste căruciorul în care se afla un bebeluș

Un cărucior cu un bebeluș de 8 luni în el a fost lovit la Timișoara de o piatră desprinsă din fațada unei clădiri din Piața Victoriei.

Un cărucior cu un bebeluș de 8 luni în el a fost lovit la Timișoara de o piatră desprinsă din fațada unei clădiri din Piața Victoriei.

Mama copilului a înghețat de spaimă, însă inspirația femeii a fost salvatoare, ea trăgând cu câteva momente înainte prelata căruciorului.

Bucata de tencuială a lovit în plin căruciorul, însă nu a provocat răni bebelușului.

"Am mers până in centru la un magazin, de unde ii cumpar celui mic lapte praf si alte lucruri de igiena. Am intrat, am cumparat si am iesit. Dupa ce am iesit, am pus cumparaturile in cosul caruciorului, am tras prelata peste carucior si in momentul urmator a picat o bucata de tencuiala de pe cladire fix pe prelata caruciorului. M-am speriat foarte tare gandidu-ma ce s-ar fi intamplat daca nu era trasa prelata peste copil. Mai era o mamică care astepta pe cineva acolo si a fugit repede, speriata si ea", a precizat Bianca Osepciuc pentru opiniatimisoarei.ro

Femeia a spus ce s-a întâmplat unor polițiști locali, care i-au recomandat să evite zona.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O bucată din fațada unei clădiri din Timișoara a căzut peste căruciorul în care se afla un bebeluș