Antena Meniu Search
x

Video Femei spionate în baia unei clinici din București. Camerele erau puse în odorizante așezate lângă toaletă

Incident de-a dreptul șocant în București. Mai multe femei au fost spionate în baia unei clinici private, după ce un bărbat ar fi montat mai multe camere video în odorizante. 

de Monica Palade

la 20.01.2023, 16:26

Vezi și

Individul, care ar fi soțul uneia dintre administratorele acestei clinici, a fost reținut de anchetatori pentru 24 de ore. Bărbatul ar fi montat camere în toaleta femeilor, disimulate în odorizante. Una dintre camere era montată lângă o cadă, iar alta era lângă vasul de toaleta.

Femei spionate în toaleta unei clinici

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale Sector 2 au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județul Prahova, pentru depistarea unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de violarea vieții private.

„În fapt, acesta ar fi montat dispozitive electronice audio-video, în interiorul unei clinici medicale, din Sectorul 2. Bărbatul a fost condus la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea vieții private, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Femei spionate în baia unei clinici din București. Camerele erau puse în odorizante așezate lângă toaletă