Antena Meniu Search
x

Femeia din Otopeni care şi-a ars copilul în sobă imediat după naştere, în arest preventiv. Este cercetată pentru omor calificat

Femeia de 41 de ani din Otopeni, care şi-a ars copilul în sobă imediat după naştere, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Mama este acuzată de omor calificat.

de Redactia Observator

la 26.07.2023 , 17:50

Femeia a fost reținută după ce cadavrul carbonizat al unui bebeluș a fost găsit în soba dintr-o încăpere din locuință. Pe 22 aprilie, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un spital din București că acolo a ajuns o femeie din Otopeni, suspectată că a născut acasă, scrie Mediafax.

Cadavrul carbonizat găsit în sobă

Anchetatorii au găsit în soba dintr-o încăpere cadavrul carbonizat al unui bebeluș. „De asemenea, s-a deplasat la fața locului și medicul legist din cadrul Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență. În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie în forma omorului, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, informează Poliția Ilfov.

Articolul continuă după reclamă

În 25 iulie, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, apoi arestată preventiv pentru 30 de zile.„Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie în forma omorului calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, adaugă sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Evenimente » Femeia din Otopeni care şi-a ars copilul în sobă imediat după naştere, în arest preventiv. Este cercetată pentru omor calificat