Antena Meniu Search
x

Video Mama din Otopeni care şi-a aruncat nou-născutul în sobă este liberă. Femeia mai are trei copii acasă

Poveste cutremurătoare în oraşul Otopeni. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional. O mamă este cercetată pentru că şi-ar fi ars bebeluşul nou-născut, în sobă. Ancheta a început după ce unul dintre copiii femeii a sunat la 112 ca să anunţe că şi-a găsit mama, într-o baltă de sânge. Aşa s-a descoperit că femeia născuse de curând, dar nimeni nu ştia unde era bebeluşul. De aici până la găsirea lui în sobă nu a mai fost decât un pas. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 14.06.2023, 13:25

Vezi și

Femeia este liberă, chiar puţin mai devreme am reușit să stăm de vorbă cu ea şi cu concubinul acesteia. Refuză să povestească situația de acum aproape două luni.

Liberă pentru că procurorii nu au destule probe

Este liberă pentru că procurorii nu au încă destule probe să o incrimineze. Vorbim așadar de o anchetă în desfășurare, o anchetă care ar trebui să stabilească dacă nou-născutul era mort la naștere sau dacă şi-a pierdut viaţa după ce a fost aruncat în sobă.

La casa femeii au venit puţin mai devreme şi reprezentanții de la Asistenţă Socială. Au fost primiți în cele din urmă în curte şi discută acum cu mama. Acasă, aceasta mai are trei copii. 

Femeia a fost externată la câteva zile după ce a ajuns la spitalul Elias şi a fost internată mai apoi într-un spital de psihiatrie. S-a întors în cele din urmă acasă.

Vecinii spun că nu se așteptau la aşa ceva din partea femeii şi se feresc să facă comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mama din Otopeni care şi-a aruncat nou-născutul în sobă este liberă. Femeia mai are trei copii acasă