Antena Meniu Search
x

Curs valutar

S-a dat drept asistentă şi a furat 28.000 de lei de la bătrânii bolnavi. Ce a păţit femeia din Botoşani

O femeie din judeţul Botoşani a fost reţinută pentru 24 de ore după ce a pretins că este asistentă medicală, iar poliţiştii au stabilit că astfel ea a încasat peste 28.000 de lei, bani care erau destinaţi unei asociaţii de îngrijire a vârstnicilor. De asemenea, ea şi-a însuşit şi medicamente care aparţineau asociaţiei.

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 09:44

S-a dat drept asistentă şi a furat 28.000 de lei de la bătrânii bolnavi. Ce a păţit femeia din Botoşani
S-a dat drept asistentă şi a furat 28.000 de lei de la bătrânii bolnavi. Ce a păţit femeia din Botoşani - Shutterstock

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au anunţat, vineri, că o femeie din comuna Drăguşeni este cercetată pentru comiterea infracţiunilor de delapidare şi exercitarea fără drept a unei profesii. 

”Din cercetări, a reieşit faptul că aceasta, la data de 13 august şi-ar fi însuşit pe nedrept peste 28.000 de lei, sumă încasată pe semnătură de la o instituţie publică şi care era destinată unei asociaţii de îngrijire a persoanelor vârstnice, din municipiul Botoşani.

Totodată, aceasta şi-ar fi însuşit pe nedrept medicamente care aparţineau beneficiarilor aceleiaşi asociaţii şi ar fi practicat profesia de asistent medical generalist, în perioada iulie 2023-august 2024, deşi nu figurează cu aviz în evidenţele filialei Ordinul Asistenţilor Medicali Generealişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România”, au anunţat reprezentanţii IPJ Botoşani. 

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au făcut şi patru percheziţii şi au ridicat mai multe probe. Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost comisă fapta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » S-a dat drept asistentă şi a furat 28.000 de lei de la bătrânii bolnavi. Ce a păţit femeia din Botoşani