Antena Meniu Search
x

Video Femeie de 43 de ani, găsită rănită grav pe un câmp din Domnești. Și-a abandonat mașina pe drum după ce a intrat cu ea în mai mulţi stâlpi de beton

Misiune contracronometru pentru salvarea unei femei de 43 de ani din comuna Domneşti care a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă cu maşina şi nu a mai răspuns la telefon. Poliţiştii au studiat camerele de supraveghere din zonă, au căutat-o pe câmpuri, inclusiv cu un câine de urmă. În mai puţin de trei ore au găsit maşina femei, abandonată, după ce intrase în mai mulţi stâlpi de pe marginea drumului. După alte şase ore de căutări, femeia a fost găsită în stare gravă, pe un câmp.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 29.02.2024, 14:08

Femeia este internată la spitalul Floreasca pe secția de toxicologie, în stare gravă, după ce ar fi consumat anumite substanțe. Femeia a stat rănită o vreme pe câmp, până când a fost găsită de salvatori. 

Polițiștii iau în calcul varianta unei tentative de suicid

Ieri, la ora 16:15 minute, tatăl femeii i-a anunțat pe polițiști că aceasta a plecat de acasă în urmă cu cinci ore și că nu mai știe nimic de ea. Polițiștii s-au mobilizat rapid, iar la ora 18:50 de minute au găsit mașina femeii pe un câmp din Clinceni. A lovit cu autoturismul mai mulți stâlpi de beton pe marginea drumului. Mașina era încuiată și cu motorul oprit, însă femeia nu era acolo.

La jumătate de kilometru de mașina respectivă și la mai bine de cinci ore după ce autoritățile au găsit mașina, femeia a fost descoperită pe un câmp. Polițiștii iau în calcul varianta unei tentative de suicid, mai ales că aceasta ar fi consumai și niște medicamente înainte de toată întâmplarea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Femeie de 43 de ani, găsită rănită grav pe un câmp din Domnești. Și-a abandonat mașina pe drum după ce a intrat cu ea în mai mulţi stâlpi de beton