Antena Meniu Search
x

Video Femeie de 44 de ani, la un pas de moarte după ce mașina a ieșit de pe drum, a intrat într-un șanț și a luat foc. Martorii au scos-o la timp din vehicul

Un accident care se putea încheia cu o catrastrofă s-a produs în Localitatea Jucu. O femeie de 44 de ani și-a văzut moartea cu ochii, după ce mașina ei a ieșit de pe drum, a intrat într-un șant și a luat foc. Din fericire, martorii au reușit să o scoată pe femeie din mașină, înainte de a se produce o tragedie.

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 11:11

Vezi și

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în localitatea Jucu. Apelul la urgențe s-a făcut în jurul orei 07:02, dimineața, iar la fața locului au ajuns două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

"Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în localitatea Jucu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 07:02, iar la misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă", potrivit ISU Cluj.

Femeia a fost scoasă de martori din mașină

La fața locului, pompierii au găsit o mașină ieșită în afara carosabilului, care ardea. Femeia care se afla în vehicul a fost scoasă de oamenii din trafic și a fost preluată de un echipaj SMURD și, ulterior, transportată la spital.

Victima are 44 de ani și a fost în permanență conștiență și cooperantă. Cel mai probabil, incendiul a pornit în urma impactului și a scurgerilor de combustibil de la autoturism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Femeie de 44 de ani, la un pas de moarte după ce mașina a ieșit de pe drum, a intrat într-un șanț și a luat foc. Martorii au scos-o la timp din vehicul