Antena Meniu Search
x

Video Femeie de 62 de ani, arsă de vie în propria casă. Trupul i-a fost găsit complet carbonizat, după ce locuința din Bistrița-Năsăud a luat foc

O femeie a fost găsită moartă duminică într-o casă care a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Chețiu, județul Bistrița-Năsăud. Trupul era complet carbonizat, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 19.02.2024, 08:45

Vezi și

O femeie de 62 de ani şi-a pierdut viaţa, duminică, în urma unui incendiu produs într-un imobil din localitatea Cheţiu din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

"Astăzi, 18 februarie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că la un imobil din Cheţiu, comuna Chiochiş, a izbucnit un incendiu. În urma primelor verificări efectuate, în incendiu ar fi fost surprinsă o femeie de 62 de ani, din Bozieş. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, aceasta a decedat", a transmis IPJ.

Femeiea a fost găsită complet carbonizată

În cauză va fi dispusă necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, şi a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi distrugere din culpă.

Pe acelaşi subiect

Pentru stingerea incendiului, pompierii militari de la Staţia Beclean au acţionat cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă de prim-ajutor SMURD.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore, manifestându-se pe o suprafaţă totală de aproximativ 70 mp, afectând casa în totalitate.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind jar sau scânteie de la o sobă fără acumulare de căldură, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Femeie de 62 de ani, arsă de vie în propria casă. Trupul i-a fost găsit complet carbonizat, după ce locuința din Bistrița-Năsăud a luat foc