Antena Meniu Search
x

Video Femeie din Bacău, alergată de un poliţist de la circulaţie ca să fie amendată. Trecuse strada în fugă când el i-a cerut să se oprească

Imagini incredibile surprinse pe o stradă în Bacău. O femeie de 43 de ani din oraş, grăbită să ajungă la treburile sale, nu s-a oprit atunci când omul legii i-a cerut, aşa că a urmat o scenă demnă de filmele de acţiune.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.04.2024, 17:35

Vezi și

Omul legii a plecat de la locul unde dirija circulaţia, a alergat după femeie, s-au certat, a alergat iară. Toată scena a fost surprinsă în imagini de o cameră de bord. Pentru că nu a respectat indicaţiile agentului, băcăuanca a fost amendată cu 495 de lei.

Ce spun poliţiştii

În dimineața zilei de 17 aprilie a.c, o femeie de 43 de ani, din Bacău a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 495 de lei, de un polițist din cadrul Biroului Rutier. Din verificări s-a stabilit că, măsura contravențională a fost luată întrucât femeia nu a respectat indicațiile polițistului care desfășura activități de dirijare și fluidizare a traficului rutier la trecerea pentru pietoni de pe strada Spiru Haret din localitate, continuându-și deplasarea, deși indicațiile agentului rutier erau destinate trecerii autovehiculelor, aceasta punându-și astfel în pericol integritatea fizică, precum și siguranța celorlalți participanți la traficul rutier. De asemenea, cea în cauză a manifestat un comportament sfidător la adresa polițistului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Femeie din Bacău, alergată de un poliţist de la circulaţie ca să fie amendată. Trecuse strada în fugă când el i-a cerut să se oprească