Antena Meniu Search
x

Femeie din Călărași, ameninaţată cu moartea de fostul iubit, într-un video call. În casă, bărbatul avea două arme

O femeie de 43 de ani din Călărași a fost amenințată cu moartea de către fostul iubit, un bărbat de 46 de ani din Medgidia, județul Constanța. Bărbatul, refuzat, a amenințat-o cu un pistol. Două arme au fost găsite în locuința bărbatului, însă femeia a retras plângerea.

de Redactia Observator

la 06.03.2024, 16:30

- Shutterstock

Polițiștii din Călărași au fost sesizați, pe 1 martie, de către o femeie de 43 de ani, că a fost amenințată de fostul iubit. Practic, în 29 februarie, femeia a fost contactată prin apel video de către fostul iubit, un bărbat de 46 de ani, din Medgidia, județul Constanța.

Ameninţată cu moartea, în video call

În timpul apelului, pentru că femeia a refuzat să reia relația cu bărbatul, acesta ar fi amenințat-o cu moartea, având asupra sa un pistol. A fost întocmit dosar penal pentru amenințare.

În 5 martie, polițiștii au făcut o percheziție la locuința bărbatului, unde au găsit două arme neletale, de calibru 6, respectiv 9 mm, de tip airsoft, ce aparțin unui tânăr, de 20 de ani, nepotul bărbatului de 46 de ani. A fost întocmit un nou dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, relatează Mediafax.

În plus, spune IPJ Călărași, femeia și-a retras plângerea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Femeie din Călărași, ameninaţată cu moartea de fostul iubit, într-un video call. În casă, bărbatul avea două arme