Antena Meniu Search
x

Video Femeie din Gorj, surprinsă de viitură când se întorcea de la cules ciuperci. În doar câteva ore a plouat cât pentru 3 săptămâni

O femeie din Gorj s-a aflat la un pas de moarte după ce a fost surprinsă de o viitură în timp ce se întorcea de la cules de ciuperci. Femeia a rămas izolată pe un mal de pământ, între două pârâuri, în timp ce judeţul se afla sub avertizare de vreme rea. În câteva ore, a plouat cât pentru trei săptămâni. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 15.06.2023, 18:15

Vezi și

Suntem în localitatea Ciuperceni, din judeţul Gorj, mai exact în satul Vârtop. Plouă fără oprire chiar din această dimineaţă, de la ora 9.00 şi aşa arată curtea unde funcţionează districtul celor de la Drumurile Naţionale. Aceeaşi imagine am găsit-o şi în curtea mai multor localnici din zonă, pentru că a plouat fără oprire.

Femeia a fost surprinsă de viitură când se întorcea acasă

Pompierii au fost solicitaţi astăzi să salveze o femeie, care plecase după ciuperci, ce a fost surprinsă de viitură când se întorcea acasă. N-a mai putut trece pârâul Vârtop, un pârâu care, într-o perioadă obişnuită, nu e mai mult decât un fir de apă şi îl poţi traversa cu uşurinţă la pas.

Astăzi, nici cu barca nu au putut trece salvamontiştii şi au scos-o din apă cu ajutorul unor corzi. În acest moment se intervine în patru localităţi din judeţul Gorj, zeci de gospodării au fost inundate, iar oamenii au solicitat ajutorul pompierilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Femeie din Gorj, surprinsă de viitură când se întorcea de la cules ciuperci. În doar câteva ore a plouat cât pentru 3 săptămâni