Antena Meniu Search
x

O femeie s-a împuşcat singură, în faţă, la vânătoare în Pufeşti, Vrancea

O femeie în vârstă de 44 de ani a ajuns în stare gravă la spital, ieri, după ce s-a împuşcat singură în faţă, în timp ce se afla la vânătoare.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.01.2020, 12:53

O femeie s-a împuşcat singură la vânătoare, în Pufeşti, Vrancea
O femeie s-a împuşcat singură, la vânătoare, în Vrancea - Profimedia Images / Ilustraţie

O femeie în vârstă de 44 de ani a ajuns în stare gravă la spital, ieri, după ce s-a împuşcat singură în faţă, în timp ce se afla la vânătoare.

Totul s-a întâmplat, ieri după-amiază, în jurul orei 14.15, atunci când femeia se afla la vânătoare, împreună cu soţul ei, pe raza comunei Pufeşti din Vrancea.

"La ora 14:16 am fost sesizați cu privire la un incident produs la o vânătoare de păsări de pe raza comunei Pufești, unde o femeie de 44 de ani, ar fi manipulat o armă cu alice care s-a descărcat accidental, aceasta rănindu-se în zona feței", au explicat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea.

Iniţial, femeia a fost transportată la un spital din Focşani, iar apoi a fost transferată la spitalul Floreasca din Bucureşti.

Potrivit unor surse, ea a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial, traumatism la ochiul drept şi hematom extradural frontal bilateral.

Poliţiştii IPJ Vrancea au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru a afla cum a reuşit femeia să se împuşte singură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » O femeie s-a împuşcat singură, în faţă, la vânătoare în Pufeşti, Vrancea