Antena Meniu Search
x

Un român a rămas fără o maşină Tesla de 60.000€ pe o stradă din Iaşi

Un bărbat din Iaşi a rămas fără o maşină Tesla în valoare de 60.000 de euro, după ce poliţiştii de frontieră l-au tras pe dreapta pe o stradă din oraş.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.01.2020, 12:30

Maşină Tesla, confiscată de poliţişti pe o stradă din Iaşi
Maşină Tesla confiscată de poliţişti, pe o stradă din Iaşi - Poliţia de Frontieră

Un bărbat din Iaşi a rămas fără o maşină Tesla în valoare de 60.000 de euro, după ce poliţiştii de frontieră l-au tras pe dreapta pe o stradă din oraş.

Totul s-a întâmplat, ieri dimineaţă, în jurul orei 09.00, pe o stradă din municipiul Iaşi.

Poliţiştii de frontieră l-au urmărit pe bărbatul care conducea maşina Tesla, înmatriculată în Norvegia, şi la un moment dat l-au tras pe dreapta.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, în luna octombrie a anului trecut", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

La audieri, românul a declarat că maşina electrică în valoare de 60.000 de euro aparţine unui prieten şi nu ştia că era căutată de autorităţi.

"În cauză, mașina în valoare de aproximativ 286.800 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire şi abuz de încredere, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun", au mai arătat poliţiştii de frontieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un român a rămas fără o maşină Tesla de 60.000€ pe o stradă din Iaşi