Antena Meniu Search
x

Accident grav în Pitești. O femeie a murit pe loc

Bilanţ sumbru pe şosele. O femeie din Piteşti a murit chiar în timp ce se îndrepta spre biserică, după ce şoferul nu a acordat prioritate unei alte maşini.

de Redactia Observator

la 14.06.2019, 09:03

Vezi și

Bilanţ sumbru pe şosele. O femeie din Piteşti a murit chiar în timp ce se îndrepta spre biserică, după ce şoferul nu a acordat prioritate unei alte maşini.

La Suceava un tânăr de 21 de ani a ajuns în stare gravă la spital chiar de ziua lui. A scăpat maşina de sub control şi a intrat cu 100 de kilometri pe oră într-un gard de piatră. Bărbatul a fost proiectat prin geam, iar acum se zbate acum între viaţă şi moarte.

Tânărul mergea dinspre Fălticeni spre Suceava. Într-o curbă a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe şosea şi s-a lovit violent de gardul de piatră al unui hotel. Acul vitezometrului s-a blocat la 100 de kilometri la oră.

În urma impactului, autoturismul s-a rostogolit mai bine de 100 de metri, iar şoferul a fost aruncat prin geamul lateral. Bucăţi din maşină au zburat în toate direcţiile. Motorul a ajuns în parcarea unui alt hotel şi a lovit maşina unor turiști belgieni.

Tânărul a ajuns la spital în stare gravă. Este rănit la cap, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Şi în Cluj, un motociclist a văzut moartea cu ochii. Bărbatul se afla în coloană, iar într-o curbă, la coborârea unui deal, a pierdut controlul şi a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un camion. A avut însă mare noroc şi a scăpat doar cu o fractură la o mână.

În Piteşti însă, o femeie a murit pe loc într-un accident provocat chiar de şoferul care o ducea la biserică, împreună cu alte două vecine. Bărbatul nu a acordat prioritate, iar autoturismul s-a izbit violent de altul, care circula regulementar.

Celelalte două femei au fost scoase din maşină de echipele de salvatori. Şoferul din maşina lovită şi soţia sa au fost şi ei răniţi şi au ajuns la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident grav în Pitești. O femeie a murit pe loc