Antena Meniu Search
x

Femeie moartă în Constanţa, după ce s-a infectat cu varianta Delta a coronavirusului deşi era vaccinată anti-Covid-19

O femeie de 63 de ani a murit în judeţul Constanţa, după ce s-a infectat cu varianta Delta a coronavirusului deşi era vaccinată anti-Covid-19.

de Redactia Observator

la 25.08.2021, 13:38

Femeia moartă de coronavirus, deşi era vaccinată anti-Covid-19, prezenta şi comorbidităţi
Femeia moartă de coronavirus, deşi era vaccinată anti-Covid-19, prezenta şi comorbidităţi - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Femeia moartă în Constanţa, de coronavirus, avea 63 de ani.

Femeia fusese vaccinată cu schema completă, respectiv cu ser de la Pfizer, însă a murit la scurt timp după ce s-a întors dintr-o călătorie în Spania. Anunţul a fost făcut chiar de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa, citaţi de news.ro.

Specialiştii au ţinut să precizeze că femeia de 63 de ani prezenta comorbidităţi, având hipertensiune arterială şi virusul hepatitei C.

Femeia descoperită ca fiind infectată cu varianta Delta a coronavirusului la scurt timp după ce a ajuns în vacanţă pe litoral

Pe lângă femeia de 63 de ani, autorităţile din Constanţa au mai descoperit o femeie de 45 de ani infectată cu varianta Delta a coronavirusului, deşi era şi ea vaccinată cu schema completă anti-Covid-19, respectiv cu ser de la Astra-Zeneca.

În cazul femeii de 45 de ani trebuie precizat că aceasta provine, de fapt, din judeţul Dâmboviţa şi a fost descoperită ca fiind infectată cu varianta Delta a coronavirusului la scurt timp după ce a ajuns pe litoral în vacanţă. Specialiştii DSP Constanţa au ţinut să precizeze că în cazul femeii de 45 de ani nu s-a impus, până acum, internarea în spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Femeie moartă în Constanţa, după ce s-a infectat cu varianta Delta a coronavirusului deşi era vaccinată anti-Covid-19