Antena Meniu Search
x

Video Femeie, rănită după ce un individ a aruncat cu un bolovan în geamul trenului. "A fost groaznic"

Incident revoltător într-un tren care se îndrepta spre Botoşani. O femeie a fost rănită după ce un bolovan a spart geamul vagonului în care călătorea. Doar o minune a făcut ca femeia să nu fie lovită grav, însă cioburile au rănit-o. Poliţiştii îl caută acum pe cel responsabil.

de Angela Bertea

la 31.01.2023, 19:45

Vezi și

La câteva minute după ce trenul a trecut prin gara Leorda, un bolovan a spart geamul vagonului şi a trecut razant pe lângă capul unei pasagere. Femeia de 55 de ani a scăpat miraculos de pietroi, dar nu şi de cioburi.

La un pas de tragedie, după ce s-a trezit cu o piatră în geamul trenului

Maricela Condurache, victimă: A fost groaznic. Să te trezeşti din senin cu cioburi în faţă, destul de urât. Mi-a sărit cioburi peste tot şi în cap.

Din fericire, rănile femeii nu au fost grave.

Pe acelaşi subiect

Maricela Condurache, victimă: Puteam să fiu lovită în cap sau, dacă mă uitam pe geam, putea să mă lovească în faţă. Cioburile, dacă mi-ar fi venit în ochi, aş fi putut să rămân fără vedere.

Localnicii sunt şi ei revoltaţi.

Bărbat: E ceva anormal, indiferent de situaţie nu poţi să arunci cu o piatră într-un mijloc de transport. Se poate întâmpla o nenorocire.

Femeie: E ceva oribil, să arunci o piatră în călătorii care circulă. O piatră la viteza aia.

Pensionar: Nu e frumos, în primul rând nu e omeneşte. Că suntem oameni, nu suntem animale.

După incidentul şocant, oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire, distrugere şi alte violenţe.

Nu este însă prima dată când sunt aruncate pietre în trenurile cu pasageri. În 2012, chiar şi celebrul Orient Express a fost lovit cu bolovani, la Sighişoara, iar 7 ani mai târziu şi Mocăniţa de la Moldoviţa a fost atacată de un localnic.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Femeie, rănită după ce un individ a aruncat cu un bolovan în geamul trenului. "A fost groaznic"