Antena Meniu Search
x

Femeie sechestrată în văzul lumii, la Constanţa. Scena a fost filmată de camerele de supraveghere

Imagini şocante surprinse ziua în amiaza mare, la Constanţa. O femeie este băgată cu forţa într-un autoturism de un bărbat şi dusă într-o directie necunoscută. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale localnicilor care au sunat la 112. Bărbatul a fost prins la 85 de kilometri distanţă de locul incidentului.

de Redactia Observator

la 07.01.2021, 09:04

Vezi și

Camerele de supraveghere stradale au surprins imaginile şocante. Iniţial se vede cum bărbatul coboară din maşină şi o pe femeie pe sus. O baă în maşină, dar când să să plece, aceasta reuşeşte să fugă. Agresorul coboară, o ia din nou pe sus şi o împinge cu şi mai multă forţă în automobil. Apoi demarează în trombă. Îngroziţi, martorii au sunat la 112. 

Andreea Iliescu, purt de cuvant IPJ Contanţa: Concomitent au fost alertate toate unităţile de poliţie de pe raza judeţului Constanţa, iar în mai puţin de o oră de la sesizarea prin apelul 112, autoturismul în cauză a fost identificat şi oprit de către poliţiştii oraşului Hârşova.  

Cei doi au fost duşi la secţie unde au fost audiaţi câteva ore bune. La final, mare le-a fost surpriza poliţiştilor să constate că victima…nu vrea să depună plângere împotriva agresorului. Chiar şi aşa, procurorii au deschis dosar penal.

Procuror Veronica Jalba, Parchetul de pe lângă Judecatoria Constanta: S-a dispus începerea urmăririi penale în cauză cu privire la săvîrşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. 

Cei doi iubiţi sunt din Slobozia şi au împreună doi copii.

Poliţiştii spun că nu este prima oară când femeia fuge de acasă din cauza neînţelegerilor cu bărbatul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Femeie sechestrată în văzul lumii, la Constanţa. Scena a fost filmată de camerele de supraveghere