Antena Meniu Search
x

Femeie ucisă pe o trecere din Piteşti de un tânăr șofer cu BMW. În urmă cu 2 zile, o altă persoană a fost lovită, pe aceeaşi trecere

Un accident mortal a avut loc pe o trecere din Piteşti. Un tânăr de 23 de ani, aflat la volanul unui BMW, a spulberat o femeie care traversa strada regulamentar. În acelaşi loc, în urmă cu două zile, un alt pieton a fost lovit de două maşini.

Un accident mortal a avut loc pe o trecere din Piteşti. Un tânăr de 23 de ani, aflat la volanul unui BMW, a spulberat o femeie care traversa strada regulamentar.

În acelaşi loc, în urmă cu două zile, un alt pieton a fost lovit de două maşini.

Astăzi, o femeie în vârstă de aproximativ 69 de ani, a cărei identitate nu a fost stabilită până în prezent, a fost lovită de o maşină, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

Victima fost izbită în plin, de un BMW, condus de un tânăr de 23 de ani. În urma impactului femeia a fost făcută una cu pământul.

Echipajul ambulanţei sosit la faţa locului a demarat manevrele de resuscitare. Acestea au fost continuate şi la spital, în cele din urmă fiind delcarat decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Femeie ucisă pe o trecere din Piteşti de un tânăr șofer cu BMW. În urmă cu 2 zile, o altă persoană a fost lovită, pe aceeaşi trecere