Festival cu slănină şi cârnaţi, la Cluj
La două luni de la Crăciun, tot porcul face furori printre români. E vedeta festivalurilor. La Cluj, oamenii s-au bătut pe o porţie de jumări. După care şi-au umplut plasele de. carnaţi cu nucă.
La două luni de la Crăciun, tot porcul face furori printre români. E vedeta festivalurilor. La Cluj, oamenii s-au bătut pe o porţie de jumări. După care şi-au umplut plasele de carnaţi cu nucă.
Carnea e fragedă, slănina gustoasă şi cârnaţii la fel, spun oamenii care degustă fiecare produs. Femeia nu vrea să dea reţeta. Face specialităţi din carne de porc de când se ştie. Cu ele merge la toate târgurile de profil din Transilvania şi are mare succes. Iar clienţii îi dau dreptate.
Târgul din centrul Clujului este deschis şi mâine.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰