Antena Meniu Search
x

Video Festival de senzaţii tari pe Insula Îngerilor de pe Lacul Morii: bucureştenii au stat la coadă pentru a vedea Capitala din balon

I-au luat în balon, dar le-a plăcut! Bucureştenii au stat la coadă astăzi ca să vadă Capitala de la înălţime, din baloane cu aer cald. Pe Insula Îngerilor de pe Lacul Morii a început un festival de senzaţii tari.

de Redactia Observator

la 01.10.2022, 20:13

Vezi și

Cozi enorme s-au format încă de dimineaţă în spatele baloanelor colorate cu aer cald. Acestea nu zboară, însă, liber, din cauza curenţilor de aer periculoşi. Nacela se ridică la zeci de metri înălţime, dar este legată tot timpul cu ancore. Chiar şi aşa, curiozitate este enormă. Timpul de aşteptare este de cel puţin 10 ori mai mare decât experienţa în sine.

Bucureştenii care au ajuns în nacelă se pot considera norocoşi. Baloanele cu aer cald pot fi ridicate doar în anumite condiţii meteorologice, iar astăzi vremea a ţinut cu ei. "Este o premieră mondială pentur că vorbim despre un festival al baloanelor în interiorul unui oraş. După cum vedeţi în spatele meu, baloanele sunt foarte mari, au o circumferinţă de 25 de metri şi o înălţime de 40 de metri şi e foarte greu să aduci mai mult de 2-3 baloane în oraş. Este singura dată când în acest Bucureşti minunat vin 8 baloane", a declarat Bogdan Petre - organizator.

Festivalul RiseUp - Bucharest on the Sky oferă în plus ateliere de pictură, plimbări cu canotca şi barca obişnuită. "Ne plimbăm cam 15 minute. Depinde cât de departe ajungem că nu e doar o plimbare cu barca, lumea trebuie să muncească pentru a se plimba", a declarat Teodor Frolu - membru fondator Asociaţia Ivan Patzaichin. Puteţi să ajungeţi şi mâine la festivalul de pe insula din lacul Morii şi se va încheia cu un concert al Deliei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Festival de senzaţii tari pe Insula Îngerilor de pe Lacul Morii: bucureştenii au stat la coadă pentru a vedea Capitala din balon