Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Festivalul Asia Fest aduce savoarea orientală la Arena Naţională. Experienţe inedite la standul Asia Express

Savoarea orientală s-a mutat la Bucureşti. Festivalul Asia Fest face paradă, weekendul acesta, cu muzica, bucătăria şi portul tradiţional din 15 ţări. O atracţie aparte este standul Asia Express, unde fanii celui mai dur reality-show al momentului pot să se pună în pielea concurenţilor. 

de Denisa Dicu

la 21.09.2024 , 20:00

Coregrafie desprinsă din filmele cu arte marţiale, defilare în kimonouri şi o gamă colorată şi variată de mâncare orientală. Este oferta Asia Fest weekendul acesta, la Arena Naţională.

Asia Fest, la Arena Naţională

La festival aveţi ocazia să faceţi o călătorie completă în cultura asiatică. Puteţi, de exemplu, să probaţi un costum tradiţional corean sau puteţi încerca costume cu specific indian şi nu în ultimul rând şi obiecte vestimentare cu specific chinezesc sau japonez.

Vezi și

Ca să intre mai uşor în atmosferă, câţiva vizitatori au venit deja îmbrăcaţi cu haine orientale.

Pe acelaşi subiect
  • Reporter: Cât timp ţi-a luat să te pregăteşti?
  • Tânără: Cam trei ore, trei ore şi jumătate. Pentru că am multe accesorii, mulţi clopoţei şi am avut nevoie de timp.

"De la an la an comunităţile pasionaţilor de culturi asiatice sunt din ce în ce mai mari. Aşa cum cresc şi comunităţile de persoane asiatice din România, aşa cresc iubitorii de cultură şi de gastronomie asiatică", spune un organizator.

Mâncarea asiatică este la tot pasul

Mâncarea asiatică este la tot pasul şi împrăştie arome din 15 ţări. La mare căutare sunt tăiţeii, creveţii şi pacheţelele de primăvară, dar nu lipsesc ofertele pentru cei cu spirit de aventură gastronomică.

  • Comerciant: Am preparate. Aici am barbeque de maţe. O delicatesă filipineză. 
  • Reporter: Maţe de porc?
  • Comerciant: Maţe de porc. Aici ureche, barbeque de ureche. Ceva diferit. Aici avem fructe de mare, dar le facem grătar.

De la festival nu putea lipsi experienţa Asia Express. Vizitatorii au putut să îşi facă fotografii şi să îşi pună în spate ghizdanele purtate de concurenţi pe Drumul Zeilor. "O emisiune pe care o urmăresc de când a început pentru prima dată cu Gina Pistol, acum cu Irina. E foarte interesant, te ajută să călătoreşti în alte ţări în care nu prea ai posibilitatea să ajungi", spune un fan Asia Express.

Fanii emisiunii sunt aşteptaţi cu premii la standul Asia Express. "Dacă învârt de roata noastră celebră deja pot câştiga o lună de Antena Play gratuit, dacă pică pe acel emoji. Şi pe orice ar pica îşi pot face poze cu steagul şi cu rucsacii de Asia Express", arată Cătălina Bosuioc, digital marketing manager Antena Group.

Asia Fest continuă până mâine seara. După lăsarea întunericului, încep concerte de muzică tradiţională din Japonia sau Turcia. Iar cine este curios, poate să înveţe origami sau caligrafie.

Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Festivalul Asia Fest aduce savoarea orientală la Arena Naţională. Experienţe inedite la standul Asia Express