Antena Meniu Search
x

Video Festivalul Luminilor din Suceava, la a 10-a ediţie. Sute de copii au descoperit "bucuria lucrurilor mărunte"

Parcul central din municipiul Suceava a prins aseară culoare. Sute de copii și părinți au participat la cea de-a 10-a ediție a Festivalului Luminii. Cercetaşii suceveni organizează, an de an, acest eveniment pentru a-i aduce aproape pe cei care își doresc să descopere "bucuria lucrurilor mărunte". Sute de copii au jucat în parc diferite jocuri şi au experimentat viaţa de cercetaş.

de Angela Bertea

la 11.06.2023, 08:38

Vezi și

De o experiență de neuitat au avut parte cei care au pășit pe tărâmul cercetaşilor. Aceștia au pregătit dierse activități tuturor celor care au venit să se distreze. De la jocuri de îndemânare şi orientare, până la competiţii de viteză. Nu au lipsit însă nici atelierele de creație. Copii au făcut brăţări şi au confecţionat gulguţe. "Se numeşte fantezie cu sclipici iar copii după ce au cumpărat o carte vin la mine şi le dau puţină culoare şi puţină magie. Şi încercăm să sclipim împreună la lumina gulguţelor care vor fi aprinse", spune un voluntar.

"Festivalul Luminii a pornit de la ideea că trebuie să împărtaşim bucuria lucrurilor mărunte şi de asta toate acetse gulguţe şi luminiţe pe care le punem noi", a declarat Ștefana - organizator. O mulţime de copii au venit să se bucure şi să experimenteze viaţa de cercetaş. La lăsarea întunericului au fost aprinse sutele de gulguţe care au luminat aleile până târziu în noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Festivalul Luminilor din Suceava, la a 10-a ediţie. Sute de copii au descoperit "bucuria lucrurilor mărunte"