Antena Meniu Search
x

Festivalul Sinaia Forever. Restricţii de circulaţie pentru şoferi până la finalul săptămânii şi rute alternative

Circulaţia rutieră va fi restricţionată în zona centrală din staţiunea Sinaia, de miercuri până duminică, măsura fiind luată întrucât oraşul găzduieşte festivalul Sinaia Forever, devenit tradiţie.

de Redactia Observator

la 06.09.2022, 11:51

Tânără la un festival de muzică
Festivalul Sinaia Forever - Profimedia

Festivalul adună pe Valea Prahovei, în fiecare an, mii de turişti, atraşi de concerte, spectacole în spaţii interioare sau în stradă, târguri, ateliere şi focuri de artificii. Anul acesta vedetele concertului sunt Irina Rimes şi trupa The Motans.

Restricţii de trafic în Sinaia până duminică

Restricţiile din centrul staţiunii Sinaia sunt impuse pentru montarea decorurilor şi organizarea evenimentului. Astfel, accesul autovehiculelor va fi restricţionat, miercuri, începând cu ora 08:00, pe Bulevardul Carol I de la intersecţia cu strada Aosta până la intersecţia cu Strada Gării, la staţia Petrom, precum şi pe strada Octavian Goga integral.

De joi, începând cu ora 08:00, se închid Bulevardul Carol I de la intersecţia cu Bulevardul Republicii până la intersecţia cu Strada Gării -staţia Petrom, precum şi strada Octavian Goga integral. Restricţiile de circulaţie vor fi în vigoare până duminică, ora 23:00.

Festivalul Sinaia Forever. Concert Irina Rimes şi The Motans

Festivalul Sinaia Forever, ajuns anul acesta la 27-a, atrage în fiecare an, la începutul toamnei, mii de turişti. În cadrul festivalului se organizează ateliere, târguri meşteşugăreşti, spectacole de teatru, balet, magie şi focuri de artificii. Concertul organizat sâmbătă în parcul din centrul staţiunii va fi susţinut de Irina Rimes, The Motans, Violoncellissimo şi include un spectacol de lumini şi un foc de artificii, la miezul nopţii. Iubitorii de muzică populară îi pot asculta pe Cornelia şi Lupu Rednic, Laura Lavric şi Aurel Tămaş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Festivalul Sinaia Forever. Restricţii de circulaţie pentru şoferi până la finalul săptămânii şi rute alternative