Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 12 ani, violată într-o clădire dezafectată din Harghita de un bărbat de 38 de ani. Agresorul a fost arestat

Caz revoltător în Harghita, unde un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Şimoneşti a fost arestat, acuzat de viol. Acesta ar fi agresat sexual o fetiţă de 12 ani, în incinta unei clădiri dezafectate.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 17:01

Agresorul a fost arestat - Shutterstock (scop ilustrativ)

Un bărbat de 38 ani, din comuna Şimoneşti, a fost reţinut, iar ulterior a fost arestat, fiind acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale, prin constrângere fizică, cu o minoră de 12 ani, a informat, marţi, IPJ Harghita, potrivit Agerpres.

"La data de 30 octombrie 2023, poliţiştii harghiteni au reţinut un bărbat, de 38 de ani, din comuna Şimoneşti, despre care există bănuială rezonabilă că, la data de 29 octombrie, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, de 12 ani, prin constrângere fizică, în incinta unei clădiri dezafectate. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior faţă de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile", precizează IPJ Harghita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 12 ani, violată într-o clădire dezafectată din Harghita de un bărbat de 38 de ani. Agresorul a fost arestat