Antena Meniu Search
x

Video Fetiță de 2 ani, răpită de concubinul mamei, în Vrancea. Bărbatul a dus-o la o clădire abandonată, apoi a amenințat că o omoară şi că se va sinucide

O fetiţă de numai doi ani din Vrancea a trecut prin clipe de groază după ce a fost răpită de iubitul mamei. Individul a ameninţat că omoară copilul şi că se va sinucide.  Totul după un scandal monstru. Ameţit de alcool, bărbatul şi-a bătut partenera care a fugit să se adăpostească în casa unor vecini. Culmea, bărbatul s-a ales doar cu un dosar penal pentru ameninţare, iar femeia a refuzat să ceară ordin de protecţie.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 12.02.2024, 13:55

Vezi și

Femeia a sunat la 112 și a anunțat că după un scandal cu partenerul ei, acesta a luat fetița de doar doi ani, a urcat-o într-o căruță și a plecat cu ea într-o zonă necunoscută. 

A răpit copilul, apoi a amenințat că se sinucide

Între timp, ea s-a adăpostit împreună cu ceilalți trei copii la vecini. Polițiștii l-au sunat pe bărbat, au vorbit cu el mai bine de o oră la telefon și au obținut indicii despre locul în care acesta s-ar afla. Bărbatul a amenințat că se va sinucide, iar fetița va fi de negăsit dacă ei vor interveni. 

Polițiștii l-au găsit într-un cătun, la patru kilometri distanță de domiciliu, într-o zonă cu teren accidentat, la un adăpost abandonat. L-au observat de la distanță, doar că bărbatul avea o secure în mână, moment în care au cerut sprijin un alt echipaj de poliție.

La vederea autospecialelor, bărbatul a devenit agresiv atât fizic cât și verbal, punându-i viața în pericol fetiței. Polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe bărbat și l-au încătușat. Fetița s-a întors teafără și nevătămată în brațele mamei, iar bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească. Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecție. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Fetiță de 2 ani, răpită de concubinul mamei, în Vrancea. Bărbatul a dus-o la o clădire abandonată, apoi a amenințat că o omoară şi că se va sinucide