Antena Meniu Search
x

Video "Rudele erau în jurul lui. L-au scos din râpă". Șofer mort în Munţii Parâng, s-a prăbușit cu mașina în gol zeci de metri, într-o prăpastie

Tragedie într-o zonă greu accesibilă din Gorj. Un bărbat de 62 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut cu maşina în gol zeci de metri, într-o prăpastie din Munţii Parâng. Camioneta era plină cu lemne şi, într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 14.06.2023, 07:43

Vezi și

Nenorocirea s-a petrecut pe un drum forestier din Valea Galbenului, judeţul Gorj. Bărbatul se întorcea de la pădure, cu o camionetă încărcată cu lemne, a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă şi a pierdut controlul volanului.

Vehiculul a căzut în gol 40 de metri, într-o râpă şi s-a oprit pe o stâncă.

Sabin Cornoiu, director Salvamont: Carosabilul foarte umed, drumul foarte îngust a furat maşina într-o parte şi aceasta s-a prăbuşit în râpă. 

Localnicii au ajuns primii la locul accidentului

Pe acelaşi subiect

În camionetă, alături de şofer, se afla şi un pasager în vârstă de 25 de ani, care a scăpat ca prin minune. El a fost cel care a dat alarma. Primii care au ajuns la locul accidentului au fost nişte localnici, care au încercat să îi ajute pe cei doi.

Marian Doldur, salvamontist: Persoana era decedată. Rudele erau în jurul ei. L-au scos din râpă.

Sabin Cornoiu, director Salvamont: Persoana era decedată. Are multiple traumatisme, se vor vedea clar la autopsie. N-am avut ce să facem mai mult decât să coborâm trupul neînsufleţit de pe munte şi să îl predăm celor de la medicina legală.

Misiunea salvatorilor a fost şi mai dificilă din cauza ploilor din ultimele zile.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Rudele erau în jurul lui. L-au scos din râpă". Șofer mort în Munţii Parâng, s-a prăbușit cu mașina în gol zeci de metri, într-o prăpastie