Antena Meniu Search
x

Fetiţă de nici 2 ani din Satu Mare, lovită mortal de o maşină care mergea cu spatele. Şoferul a fugit de la locul accidentului

O fetiță în vârstă de 1 an și 6 luni a sfârșit sub roțile unei mașini, într-o localitate din Satu Mare. Copila ar fi fugit după o minge în momentul în care a fost lovită de un autoturism care mergea cu spatele. 

de Redactia Observator

la 10.05.2024, 13:26

Vezi și

Tragedia a avut loc seara trecută, în localitatea Stâna, județul Satu Mare.

Fetiță de nici 2 ani, lovită mortal de o mașină care mergea cu spatele, în Satu Mare

Conform polițiștilor, o fetiță de un an și jumătate a fost lovită de o mașină, al cărei șofer efectua o manevră de mers înapoi. În urma impactului, copila a murit.

"La data de 9 mai a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Stâna.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 29 de ani, din Stâna, ar fi efectuat manevra de mers înapoi și ar fi accidentat o minoră de 1 an și 6 luni, care s-ar fi aflat în spatele autoturismului, în calitate de pieton. Din producerea evenimentului a rezultat decesul minorei. Ulterior accidentului, bărbatul ar fi parcat autoturismul în curtea unui imobil. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au transmis reprezentanţii IPj Satu Mare.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Fetiţă de nici 2 ani din Satu Mare, lovită mortal de o maşină care mergea cu spatele. Şoferul a fugit de la locul accidentului