Antena Meniu Search
x

Fetiță din Suceava, umiliă și înfometată de părinți. Îngroziți de țipetele micuței, vecinii au sesizat autoritățile

Viaţă de coşmar pentru o fetiţă de 12 ani din Suceava, care a fost luată cu poliţia din grija asistenţilor maternali. Copila trăia de ani de zile o adevărată dramă într-o familie care se presupune că ar fi trebuit să-i poarte de grijă, să o susţină şi să o protejeze. Doar că în loc de grijă şi afecţiune i-a oferit doar pedepse şi umilinţe. Totul a ieşit la iveală după ce vecinii îngroziţi de ţipetele copilei au sesizat autorităţile despre viaţa cruntă pe care o duce. 

De Andreea Petrescu la 28.06.2021, 14:21
Vezi și

Fetița a fost preluată în regim de urgență și dusă într-un centru de primire a minorului în regim de urgență, iar cazul a ieșit la iveală după ce un copil a înregistrat sunetele din timpul unei bătăi la care era supusă fetița, săptămâna trecută.

Înregistrarea a ajuns la mai mulți cunoscuți, apoi la diriginta fetei, care, alături de alți vecini, a sunat la DGSPAC pentru a veni cineva la fața locului. 

Copila se pare că a fost bătută în repetate rânduri, în ultimii ani, a fost umilită și ținută flămândă și era încuiată în casă, ore întregi, când părinții erau plecați. După ce totul a ieșit la iveală, fetița i-a povestit dirigintei tot coșmarul prin care a trecut. 

Poliția a deschis o anchetă și va face un dosr penal pentru violență în familie. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Fetiță din Suceava, umiliă și înfometată de părinți. Îngroziți de țipetele micuței, vecinii au sesizat autoritățile

Breaking News

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus...

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, Bogdan Aurescu şi Jens Stoltenberg