Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Panică în comuna în care o fetiţă a fost ucisă de un pedofil olandez. O altă copilă, de 12 ani, a dispărut de acasă

A fost, din nou, panică în localitatea Gura Şuţii din Dâmboviţa, unde, în urmă cu câteva luni, un olandez a ucis o fetiţă. Acum, o altă copilă, de 12 ani, a dispărut de acasă. Părinţii şi vecinii au dat de ea după ore bune de căutări disperate.

de Redactia Observator

la 15.12.2019 , 12:55

A fost, din nou, panică în localitatea Gura Şuţii din Dâmboviţa, unde, în urmă cu câteva luni, un olandez a ucis o fetiţă. Acum, o altă copilă, de 12 ani, a dispărut de acasă. Părinţii şi vecinii au dat de ea după ore bune de căutări disperate. A fost găsită la marginea unei păduri, după lăsarea întunericului.

Fetiţa de 12 ani a fost adusă la spital în stare de şoc, după ce a stat câteva ore într-o pădure din apropierea casei, în frig şi beznă. A fost găsită de vecinii chemaţi în ajutor de părinţi.

Era aproape inconştientă. Oamenii au luat-o pe braţe şi au dus-o în casă, apoi au chemat ambulanţa. Câtă vreme au căutat-o disperaţi prin sat, veciniis-au gândit la ce este mai rău. Mai ales după tragedia de acum câteva luni, când un pedofil olandez a ucis o fetiţă de 11 ani.

Vezi și

Fata ar fi spus că a fost răpită şi lăsată în pădure. Este însă un scenariu pe care poliţiştii nu îl iau în calcul. Ei au constatat că a fugit de acasă după o dispută cu tatăl său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Însă nu acesta este adevărul, spun poliţiştii. Bărbatul ar fi bătut-o pentru că nu a avut grijă de fratele mai mic. El este cercetat acum pentru violenţă în familie. Şi inspectorii de la Protecţia Copilului fac anchetă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Panică în comuna în care o fetiţă a fost ucisă de un pedofil olandez. O altă copilă, de 12 ani, a dispărut de acasă