Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 6 ani s-a înecat în Crișul Repede. Medicii SMURD au resuscitat-o îndelung, însă micuţa nu a putut fi readusă la viaţă

O fetiţă de doar 6 ani a căzut în Crişul Repede, în timp ce se juca pe mal. Alerta a fost dată imediat, în jurul orei 14, iar pompierii militari s-au mobilizat rapid cu un echipaj de descarcerare, o autospecială SMURD și un autovehicul de intervenție cu barca pneumatică de salvare.

de Redactia Observator

la 27.06.2020, 17:20

Tragedie în Bihor, după ce o fetiţă de 6 ani s-a înecat în Crişul Repede - Observator/Foto de Arhivă

Căutările micuţei i-au dus pe pompieri spre barajul din Lugaş, unde aceştia au găsit trupul micuţei, în jurul orei 16.

Au intervenit imediat medicii SMURD, cadrele medicale demarând o luptă aprigă pentru viaţa micuţei. A urmat o resuscitare îndelungată, în urma căreia medicii s-au declarat învinşi. Nu au putut să o readucă la viaţa pe fetiţă.

"Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, fetiţa a decedat. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Aleşd, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd", informează autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 6 ani s-a înecat în Crișul Repede. Medicii SMURD au resuscitat-o îndelung, însă micuţa nu a putut fi readusă la viaţă