Antena Meniu Search
x

Fetiţa româncei însărcinată ucisă în Spania vrea să se facă poliţistă, când va creşte mare: "O să facem dreptate!"

Fetiţa româncei însărcinată ucisă în Spania vrea să se facă poliţistă, când va creşte mare. Una dintre cele mai bune prietene ale Isabelei a postat un mesaj cutremurător pe Facebook: "O să facem dreptate pentru tine!"

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.06.2019, 13:18

Isabel Elena Răducanu avea 36 de ani
Fetiţa româncei însărcinată ucisă în Spania vrea să se facă poliţistă, când va creşte mare: "O să facem dreptate!" - Facebook

Fetiţa româncei însărcinată ucisă în Spania vrea să se facă poliţistă, când va creşte mare. Una dintre cele mai bune prietene ale Isabelei a postat un mesaj cutremurător pe Facebook: "O să facem dreptate pentru tine!"

O româncă însărcinată în 6 luni a fost găsită goală şi cu gâtul tăiat, în propria casă, în Spania. Isabel Elena era mama unei fetiţe şi aştepta al doilea copil. Partenerul ei, un spaniol, este cel care a făcut descoperit-o fără viaţă, marţi după-amiază.

Isabel Elena Răducanu avea 36 de ani şi marţi după-amiază a fost ucisă sălbatic în propria casă. Românca trăia la Xativa, în provincia Valencia, împreună cu fiica ei de aproximativ 8 ani şi partenerul de viaţă, un spaniol în vârstă de 32 de ani, tatăl viitorului ei copil, tot o fetiţă.

Magnolia Molinos Dominguez, o prietenă a româncei asasinate fără milă, a postat la o zi după crimă un emsaj plin de emoţie şi durere.

Pe acelaşi subiect

"Îţi promit Isabel Elena Răducanu că o să facem dreptate pentru tine şi pentru cine îşi doreşti cel mai mult. Fiica ta, o să îi dau toată dragostea pe care tu i-ai dat-o micuţei. Să ştii că prietena ta Magnolia o va face femeie din cap până în picioare, cu studiile şi educaţia pe care tu i le-ai dat. Tu ai fost mereu acea persoană minunată care m-ai făcut să mă simt atât de bine cu tine, ştiai să râzi şi să ne iubeşti din prima zi, prietena mea, te iubesc şi te voi iubi tot mai mult, infinit, aminteşte-ţi că voi avea grijă de fata ta până când va ajunge poliţistă, tocmai mi-a spus că asta vrea să se facă, ofiţer de poliţie. 

Stai liniştită, îl vor găsi pe criminal şi va plăti pentru tot răul pe care ţi l-a făcut. Odihneşte-te în pace, copila mea, mâine o să fiu cu tine, regina mea. Te iubesc, Isabel.", a scris femeia, ataşând acestui mesaj mai multe fotografii cu românca.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primarul din Xativa a declarat doliu în localitate, miercuri, când a chemat locuitorii să vină în faţa Primăriei la ora 12:00, în semn de omagiu pentru Isabel Elena.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Fetiţa româncei însărcinată ucisă în Spania vrea să se facă poliţistă, când va creşte mare: "O să facem dreptate!"