Antena Meniu Search
x

Mobilizare impresionantă pentru fetiţa de 1 an, spulberată alături de tată pe o trecere din Craiova. Şoferul fugar e căutat şi pe Internet

Este alertă de 24 de ore, în judeţul Dolj! Poliţiştii încearcă să identifice şi să prindă un şofer care a lovit pe trecerea o fetiţă de 1 an şi pe tatăl ei.

Vezi și

Este alertă de 24 de ore, în judeţul Dolj! Poliţiştii încearcă să identifice şi să prindă un şofer care a lovit pe trecerea de pietoni o fetiţă de un an şi şapte luni şi pe tatăl ei. Ambii au fost răniţi şi abandonaţi de şoferul fugar.

Pe trecerea de pietoni din Craiova, se văd încă urmele impactului puternic. Tricicleta unui copil e răsturnată pe asfalt. Aseară, fetiţa de un an şi şapte luni traversa strada, împreună cu tatăl ei, când o maşină i-a lovit în plin. 

Însă şoferul a accelerat în continuare. Şi-a lăsat victimele pe asfalt şi a plecat fără să se uite în urmă. Tatăl a scăpat cu răni uşoare, dar fetiţa are piciorul rupt. A fost dusă de urgenţă la spital. 

Imediat, s-a dat alarma pe reţelele de socializare. Şoferul fugar e căutat în tot judeţul. Nimeni nu i-a reţinut numărul de înmatriculare, însă martorii au indicii preţioase. Au văzut maşina neagră lovind şi un alt autoturism, înainte să intre în fetiţă şi în tatăl ei. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De aseară, poliţiştii au făcut filtre în Craiova şi în localităţile din jur. Când va fi găsit, şoferul va răspunde penal pentru mai multe infracţiuni.

În 2013, într-un accident identic pe o şosea din Craiova, doi tineri au murit. Fiul unui afacerist i-a lovit în plin pe trecerea de pietoni şi apoi a fugit. A fost prins de poliţie după mai bine de 12 ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mobilizare impresionantă pentru fetiţa de 1 an, spulberată alături de tată pe o trecere din Craiova. Şoferul fugar e căutat şi pe Internet