Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului din Capitală dintre un autobuz şi maşina care i-a tăiat calea. Călătorii s-au trezit cu o ploaie de cioburi

Într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti, şoferul nu a mai putut să evite impactul cu o maşină care i-a tăiat calea. Călătorii s-au trezit cu o ploaie de cioburi peste ei. Două persoane au ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 25.06.2021, 20:06

Vezi și

Ora nouă dimineaţă. Una dintre cele mai aglomerate ore şi zone din Capitală. Sub podul Basarab, un autobuz plin cu călători intră în intersecţie. Şoferul unui SUV ţâşneşte şi el la limită şi nu acordă prioritate. Impactul îi face pe oameni să vină unii peste alţii în autobuz. O femeie e rănită şi ajunge la Spital. La fel şi şoferul maşinii. Amândoi au scăpat cu răni uşoare.

Intersecţie recunoscută pentru numeroasele accidente

Geamurile şi toată partea din faţă a autobuzului s-au făcut praf. Nici maşina de lux n-a scăpat întreagă.  Oamenii din zonă spun că, aici, accidentele se ţin lanţ. Semaforul stă foarte puţin pe culoarea verde, aşa că mulţi şoferi forţează şi trec chiar şi pe roşu.

De cealaltă parte, sub pod, locul este foarte îngust pentru şoferii care vor să întoarcă sau să facă la stânga. Aşa că mulţi se grăbesc să scape din aglomeraţie şi încalcă regulie de circulaţie. Poliţia a stabilit că vinovat de accident e şoferul din SUV. Nici el, nici şoferul de autobuz nu consumaseră alcool. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului din Capitală dintre un autobuz şi maşina care i-a tăiat calea. Călătorii s-au trezit cu o ploaie de cioburi